image

Lagersjefen Gyldenpris

Selvbetjent minilager

Be the first to review

Lagersjefen AS leier ut minilager til bedrifter og private. Med boder fra 1-60 kubikk, tilbyr Lagersjefen fleksible lagerløsninger på ved flere avdelinger i Bergen, Arna, Os og Lillehammer.

Lagersjefen AS ble startet i 2013 i Bergen som et samarbeid mellom JOA Gruppen og Nagelgården AS. I 2018 fusjonerte Lagersejefen AS med Bergen Box som ble startet av Noramix i 2012.

Minilager har blitt mer vanlig de siste årene i Norge og vi opplever at flere og flere ser fordelene med å leie lager i kortere eller lengre perioder i forbindelse med boligsalg, oppussing, som permanent sportsbod, arkiv ol.

En typisk kunde lagrer møbler, varer, verktøy, sportsutstyr, arvegods, sesongutstyr, hagemøbler

Vi har fokus på sikkerhet og gode kundeopplevelser, og kundene våre er flinke til å gi oss gode tilbakemeldinger på nettopp dette. Dette forteller oss at vi har truffet godt i markedet med tilbudet vårt.

Lagersjefens visjon er å profesjonalisere driften av lagerutleie med trygge og sikre lagerboder. Vi er i konstant utvikling for å kunne tilby våre kunder det beste produktet i markedet.

Som Kunde hos Lagersjefen kan du få tilgang til boden umiddelbart etter bestilling og benytte lageret når du selv måtte ønske.

Vi tar sikkerhet på alvor og samarbeider med Nokas Security på adgangskontroll, alarm og videoovervåking. Alle våre lagre er tempererte og tørre.

image